V Čemšeniku je otroke obiskal sveti Miklavž

V Čemšeniku je otroke obiskal sveti Miklavž

V soboto, 4. decembra, je v Čemšeniku pred župnijskim uradom naše najmlajše obiskal sveti Miklavž.

Zaradi trenutnih razmer, ki ne dopuščajo običajnega druženja znotraj župnijskega urada, nas je sveti Miklavž obiskal na malo drugačen način. To leto je izvedel drive-in Miklavževanje, kamor so starši svoje otroke pripeljali z avtomobili, kjer jih je v majhnih skupinicah pozdravil sveti Miklavž, jim zaželel vsega dobrega in podaril darila.

Zraven svetega Miklavža so prišli tudi njegovi zvesti pomočniki angelčki, ki so mu pomagali s pesmijo in darili. Po poredne otroke pa so prišli tudi parkeljčki, vendar, ker so v Čemšeniku samo pridni otroci, so se tudi to leto obrisali pod nosom in odšli praznih rok.

Sveti Miklavž je že zelo pogrešal srečanje z otroki, namreč lansko leto jih je lahko pozdravil samo preko ekranov. Za letos pa je sklenil, da bo kljub težkim razmeram in z upoštevanjem trenutnih pravil, nekako prišel obiskat in pozdravit najmlajše v Čemšeniku. Pri tem so mu pomagali tudi Prosvetno društvo Čemšenik, Krajevna skupnost Čemšenik, trgovina Andrej, trgovina Spar Zagorje in zavod Iskreni, vsem se sveti Miklavž zahvaljuje za pomoč.

Za vas objavil:

marko.drobne@gmail.com | Spletna stran | Zadnje objave

Življenje je lepo, zato karkoli se ti zgodi, nikoli ne pozabi živeti!
Živeti je ena najbolj redkih stvari na tem svetu, saj večina ljudi samo obstaja. – Marcus Aurelius