Deček je očku poslal pismo v nebesa in doživel presenečenje

Deček je očku poslal pismo v nebesa in doživel presenečenje

Posebne priložnosti, kot so božič ali rojstni dnevi, so pogosto težke za vse tiste, ki so izgubili svoje bližnje, so pa tudi odlična priložnost, da se jih spomnimo v naših molitvah in dejanjih.

Prav to se je zgodilo sedemletnemu Jasu Hyndmanu iz Škotske, ki je pred štirimi leti izgubil očeta. Deček je napisal voščilnico za rojstni dan, jo naslovil na očka v nebesih in jo vrgel v poštni nabiralnik. BBC poroča, da je Sean Milligan, uslužbenec britanskega Royal Maila, opazil “nebeški” naslov na ovojnici in se odločil, da dečku pošlje pismo. V njem mu je zagotovil, da je bilo njegovo pismo varno dostavljeno, navkljub napornemu potovanju.

Prijazno dejanje

“Izogibanje zvezdam in drugim galaktičnim predmetom na poti do nebes je bil težek izziv. A naj ti zagotovim, da je bilo to pomembno pismo dostavljeno,” je zapisal Milligan. “Tudi v prihodnje bom storil vse, kar lahko, da bom zagotovil varno dostavo v nebesa.”

Prijazni poštni uslužbenec je sedemletnemu dečku sporočil, da je pismo navkljub zahtevnemu potovanju prišlo v prave roke

Jasova mama, Teri Copland, je povedala, kako je to prijazno dejanje vplivalo na njenega sina.

“Pravzaprav ne morem izraziti, kako ganjen je bil ob novici, da je njegov oče prejel njegovo voščilnico,” je dejala Coplandova. Vedno je poudarjala, kako pomembno je, da mu za posebne priložnosti pošljejo voščilnico. Pismo, ki ga je njen sin prejel, je objavila na Facebooku, ob njem pa zapisala: “Royal Mail, povrnili ste mi vero v človečnost.” In morda so šli še dlje in sinu dali tudi več vere in tolažbe, da je njegov očka v nebesih in bodo nekega dne spet združeni z njim.

Vir: Aleteia

Za vas objavil:

marko.drobne@gmail.com | Spletna stran | Zadnje objave

Življenje je lepo, zato karkoli se ti zgodi, nikoli ne pozabi živeti!
Živeti je ena najbolj redkih stvari na tem svetu, saj večina ljudi samo obstaja. – Marcus Aurelius