Brata v razmiku dveh ur postala novopečena očeta

Brata v razmiku dveh ur postala novopečena očeta
Foto: BBC Midlands / Facebook

Worcestershire je okrožje v zahodnem delu Anglije, od koder prihajata brata George in Joe Robinson s svojima izvoljenkama Hayley in Ellie. Oba para pa sta se razveselila nove vloge starševstva na isti dan!

Na letošnji velikonočni ponedeljek sta se svojega sina Oliverja najprej razveselila George in Hayley, le dve uri pozneje pa se je Joeju in Ellie rodil Reginald Geoffrey.

Medtem ko je mali Oliver na svet prijokal na predvideni datum poroda, je njegov bratranec malce pohitel in se rodil pet dni prej, kot je bilo predvideno.

Čaroben trenutek

Brata sta s svojima izvoljenkama dogodek opisala kot “čaroben”. Joe je za BBC povedal, da sta med čakanjem v bolnišnici podpirala drug drugega.

“Osebje v bolnišnici je bilo zaradi tega nekoliko zmedeno – ves čas so naju spraševali, kdo  sva in zakaj sva tam skupaj, če pa obiski niso bili dovoljeni. Ko sva jim razložila, da sva brata in da obe najini ženi rojevata, se niso mogli načuditi.”

Brata, ki sta zaposlena v istem podjetju, bosta letos postala tudi strica, njun starejši brat Tom namreč septembra prav tako pričakuje rojstvo prvega otroka.

Babica v porodni sobi praznovala rojstni dan

Dečka sta se rodila v splošni bolnišnici Worcestershire. Pri obeh porodih je bila prisotna babica Ami Turner, ki je istega dne praznovala 33. rojstni dan. Medtem ko je bila pri Oliverjevem rojstvu glavna babica, je pri Reginaldovem pomagala babici Emmi Bentley.

Ob tem radostnem dogodku je povedala: “Neverjetno je bilo biti prisoten pri obeh porodih članov iste družine in na isti dan. To je bila preveč posebna priložnost, da bi jo zamudila, in najlepši način, kako preživeti rojstni dan.”

Vir: Aleteia

Za vas objavil:

Marko
marko.drobne@gmail.com | Spletna stran | Zadnje objave

Življenje je lepo, zato karkoli se ti zgodi, nikoli ne pozabi živeti!
Živeti je ena najbolj redkih stvari na tem svetu, saj večina ljudi samo obstaja. – Marcus Aurelius