Blagor zvestim! – Oratorij 2024

Oratorij

Dragi starši in otroci! Letošnji oratorij bo potekal od 𝟏𝟗. – 𝟐𝟐. 𝐚𝐯𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚. Animatorji se že zelo veselimo letošnjega oratorijskega tedna in upamo, da se nam pridružite  v čim večjem številu. 😀

Nekaj okvirnih informacij vas čaka spodaj, vse ostale pomembne informacije pa bodo pravi čas objavljene tudi na spletni strani Prosvetnega društva Čemšenik in na Facebook profilu Oratorij Čemšenik. Za vsa morebitna vprašanja pa se lahko obrnete na vodjo oratorija: Luka Polc | +386 040 513 498 | luka.polc@gmail.com

Prijavnico lahko najdete tu: https://forms.gle/5yrjRTFP6ASUhGfa6


Letos skupina animatorjev organizira oratorij za otroke od tretjega leta naprej. Skupaj se bomo po svojih najboljših močeh potrudili, da se bodo otroci počutili sprejete, da se bodo česa novega naučili in da bodo dnevi na oratoriju obogatili počitniške  dni.

Zaradi lažje nadaljnje organizacije vas prosimo, da izpolnjeno prijavnico oddate  najkasneje do nedelje, 28. julija.

Priporočeni prispevek za oratorij letos znaša 10 evrov na otroka. Za dva otroka iz iste družine priporočeni prispevek znaša 15 evrov, za tri pa 20 evrov.


V letošnjem oratorijskem tednu bomo spoznavali preroka Danijela. Daniel se je odlikoval s svojo modrostjo, zvestobo in zaupanjem Bogu tudi v najtežjih preizkušnjah. Spremljali bomo njegov prihod in izobrazbo v izgnanstvu na babilonskem dvoru, njegovo sposobnost razlaganja sanj, preizkušnjo njegovih tovarišev v goreči peči, Danielovo modrost in pravičnost, ko je po krivem obtoženo Suzano rešil pred kamenjanjem, in njegovo krivo obtožbo, zaradi katere je bil vržen v levjo jamo.

Za vas objavil:

Življenje je lepo, zato karkoli se ti zgodi, nikoli ne pozabi živeti!
Živeti je ena najbolj redkih stvari na tem svetu, saj večina ljudi samo obstaja. – Marcus Aurelius